Shirley Clamp släpper personliga singeln ”Efter vi fallit”!

Det senaste året har varit ett förändringens år för Shirley Clamp, både personligen och yrkesmässigt – en del har varit jobbigt men en massa har varit positivt och inte minst har det lett till ny musik; och det första smakprovet är singeln ”Efter vi fallit” som släpps idag!

Idag släpper Shirley sin musik på eget bolag och samarbetar med flera fantastiska låtskrivare. Nya singeln har hon skrivit tillsammans med Elin Bell och Mikael Landby och för produktionen står Elin Bell.

Lyssna här:
https://spoti.fi/2vrtwYE

Packmopedsturnén 1992 – 2017 firar i sommar 25-år

I sommar får man se upp på vägarna då Shirley kommer att medverka i 25-årsjubilerande Packmopedsturnén!

Shirley i gott sällskap av Göran Samuelsson, order Peter Carlsson (Blå Grodorna)

Håkan Hemlin och Mats Wester i Nordman och bandet kommer tillsammans i samlad tropp att köra moped mellan

alla tio spelplatser!

Mer info om konserterna och biljetter finner ni på www.packmopedsturnen.se

Så milt lyser stjärnan

10462353_10153217118531094_7258688241917421608_n

Vem kan få oss i mer julstämning än fantastiska Shirley Clamp? Tillsammans med kollegorna Sonja Aldén och Sanna Nielsen står hon med över 150.000 sålda album för två av decenniets mest framgångsrika skivor (Our Christmas och Vår jul) men nu är det alltså dags för Shirley släppa ett helt eget julalbum!
Och vilken jul hon bjuder oss på! Som en dignande buffé finns här alla klassiker och några nyskrivna favoriter. Amir Alys producerande och Vindlas förtrollande stråkarrangemang borgar för den kvalité och välbefinnande vi söker! Varma och innerliga tolkningar av några av vår tids mest älskade julsånger. Det här är ett album som berör och värmer!

Förhandsboka ››
Förhandslyssna ››